Cevatpaşa Ortaokulu

Cevatpaşa Mahallesi Selanikli Çıkmazı Sok. No.8 BAYRAMPAŞA/ İSTANBUL
Vizyon
Atatürkçü, Atatürk ilke ve inkılâplarını tanıyan, Vatanını seven,Çağdaş ve demokratik,Türk Kültürünü, milli değerleri yaşayan ve yaşatan, Değişim ve gelişime açık,Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, Bilgi çağının gereklerini yerine getiren,Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen, Yaratıcı düşünen ve üretken,Sosyal ve sportif faaliyetler içine katılan, Derslerinde başarılı, toplumdaki yerine karar verebilen, BİREYLER YETİŞTİRMEK.
Misyon
Öğrencilerimizin; Kültürlü, çağdaş, demokratik, İyi, ahlaklı, vatanına ve milletine yararlı, Bilgili, becerikli, öz güvenli olmaları, Çalışkan ve başarılı, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmaları Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilecek, Ülke kalkınmasına katkıda bulunabilecek Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmeleri Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmaları Düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü olanak sağlanmaktadır
Ders Başlama Bitiş : 08:50 --- 15:10
Doğal Gaz
Ingilizce
Ulaşım
32 Eminönü, 32A Aksaray, 32M Mecidiyeköy, 32T Taksim ve 38M Mediyeköy Cevatpaşa İETT Otobüsleri ile Cevatpaşa Ortaokulu durağında inerek 100 m yürüme ve Topkapı Mescidi Selam Tramwayı Taşköprü durağına 1 km yürüme mesafede okulumuz.
Öğrenci servisimiz mevcuttur
Cevatpaşa Mahallesi