İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Cevatpaşa Ortaokulu

Ekm

19.10.2023 Perşembe günü saat:14.00'da toplantı salonumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında görev yapacak Okul Aile Birliği üyelerini belirlemek için yapılan genel kurula katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Saat 14.12'de deprem uyarısının yapılmasıyla çök kapan tutun hareketi yapılıp, acil toplanma yerine inildi.

Ekm

Okulumuz 6-g sınıfı öğrencilerinden Elanur Delipoyraz,  40 hadis yarışmasında ilçe ikincisi olmuştur.

Ekm

Belediye Başkanımız  Atilla AYDINER ve Okul Müdürümüz  Selçuk ARSLAN tarafından tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çiçek dağıtıldı. Bayrampaşa belediyemize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimiz  trafik eğitimi kapsamında trafik kurallarını uygulamalı olarak öğrendiler.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlaması okulumuzda coşku ile kutlandı.

Eyl

Okul müdürümüz Selçuk ARSLAN'ın konuşması ve yapılan tören ile yeni eğitim - öğretim yılına başladık. Cevatpaşa Ortaokulu olarak yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı, uğurlu ve başarılı olsun, 2023/2024 Eğitim-Öğretim yılının; Sağlıklı, neşeli, mutlu ve başarı dolu günlerle geçmesi dileğiyle....

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI TÜM ŞUBELERİN DERS PROGRAMINI ÖĞRENMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ İLGİLİ LİNKİ TIKLAYINIZ!

Eyl

ANA SINIFI SINIF ŞUBELER VE LİSTELERİMİZ BELLİ OLDU!

ZAMAN ÇİZELGEMİZ DE EKTEKİ GİBİDİR!

Bundan 101 yıl önce,

26 Ağustos sabahı,
⏰05.30'da

Mustafa Kemal Paşa, Kocatepe sırtlarında tarihe geçen emrini verdi ve gecenin karanlığı top sesleriyle yankılandı. Anadolu bütün imkansızlıklara rağmen, milletimizin kanından kan, canından can katarak ortaya koyduğu emsalsiz bir kurtuluş mücadelesine tanık oldu.

Esaret zincirlerini kırdığımız bu büyük zaferi Diyarbakır’dan, Trabzon’a,  Ardahan’dan, Edirne’ye kadar vatan toprağımızın dört bir köşesinde büyük bir kıvançla kutluyoruz.   Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna şehit düşen Mehmetçiklerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyoruz.

#30AğustosZaferBayramı'mız kutlu olsun.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri

CEVATPAŞA ORTAOKULU 2. DÖNEM 2. YAZILI SINAV TARİHLERİ

Okul öncesi Eğitimin önemi ve Aile Katılımı

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. Yıldönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.

Kas

Ayakları yere basmayan tek festival TEKNOFEST heyecanı yeniden başladı. Cumhuriyetimizin 100. yılında, medeniyetlerin başkenti İstanbul'da gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2023'ün Teknoloji Yarışmaları için başvurular açıldı!