Mrt

Pi sayısı, matematik biliminde oldukça geniş bir alanda kullanılan ve bilinen insanlık tarihinin en eski dönemlerinden

bu yana merak uyandıran,"gizemlerle dolu" bir sabittir. Pi günü dünyada, ünlü matematik sabiti pi sayısı anısına özel kabul edilmiştir ve her yıl 14 Mart'ta kutlanmaktadır. Pi gününün 14 Mart'ta kutlanmasının sebebi ise Amerikan tarih formatında bu günün 3/14 olarak geçmesidir.

Biz de okulumuzda Pi Günü kapsamında Pi sayısını kavramaya yönelik öğrencilerimizle birlikte etkinlik düzeledik.

Mrt

8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası çalışmaları kapsamında Bilim ve Teknoloji kulübü tarafından Bilim ve Teknoloji Haftası pano çalışması yapıldı.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda yapılan şubat ayı etkinlikleri

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve UNICEF iş birliği ile öğrencilerin gelişim dönemlerine göre sosyal duygusal becerilerini desteklemek amacıyla ailelere yönelik eğitim programları hazırlandı.

Şbt

Anadolu Mektepleri projemiz ilçe meb'in twitter sayfasında paylaşıldı.Projeyi yürüten Havva Dirik hocamızı ,emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

LGS KAPSAMINDAKİ MERKEZÎ SINAVA YÖNELİK ÖRNEK SORULARA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Şbt

DİLİMİZ ZENGİLİĞİMİZ PROJESİ KAPSAMINDA İLÇE DÜZEYİNDE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASINDA YAPILAN HİKAYE YAZMA YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ İLÇE 3.SÜ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ VE EMEĞİ GEÇENLERİ TEBRİK EDİYORUZ.

Ock

Okulumuzda yapılan deneme sınavında ve 1.dönem sonu itibariyle not ortalamasına göre başarı gösteren öğrencilerimize Okul Müdürümüz Selçuk ARSLAN ve sınıf öğretmenleri tarafından ödülleri takdim edildi.

Kas

Okulumuz 8- E sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Vedat Ayar eşliğinde Yerebatan sarnıcı, Şerefiye sarnıcı,Sultan Ahmet meydanı,Ahırkapı ve Cankurtaranı gezmişlerdir.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ebediyete İntikalinin 85. Yıldönümü Nedeniyle okulumuzda Anma Programı Düzenlendi.

Kas

“Geleceğimiz aydınlık, içimiz rahat iyi ki varsınız çocuklar.”

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk ulusunun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşadık. Yaşasın Cumhuriyet…

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 100.yılını büyük çoşku içinde kutluyoruz.

Milletimizin selameti, devletimizin bekası ve ay yıldızlı bayrağımız için şehit düşen, gazi olan bütün vatan evlatlarını şükranla yâd ediyoruz.

Bütün Milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Yaşasın Millet, yaşasın Cumhuriyet!"

Ekm

İsrail'in saldırıları sonucunda Filistinde hayatını kaybeden bebekler, çocuklar, kadınlar olmak üzere tüm müslüman kardeşlerimiz için ülke genelinde okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Ekm

19.10.2023 Perşembe günü saat:14.00'da toplantı salonumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında görev yapacak Okul Aile Birliği üyelerini belirlemek için yapılan genel kurula katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ediyoruz.